دانلود با لینک مستقیم فایل مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور

مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور
کلمات کلیدی:مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور,مبانی نظری بیودیزل,مبانی نظری گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور,مبانی نظری, بیودیزل, گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور


توضیحات: 25صفحه فارسی (word) با منابع کامل

تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه مقاله انگلیسی و کتاب های داخلی و خارجی مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و پایان نامه

خلاصه ای از کار:

مقدمه

در صنعت طیور، به دلیل قیمت‌های در حال افزایش مواد غذایی غنی از انرژی، تلاش قابل ملاحظه­ای برای جستجوی جایگزین‌های انرژی و استفاده از این جایگزین‌ها به ویژه محصولات فرعی یا پسماندهای فرآوری صنعتی محصولات کشاورزی انجام شده است (سوشی و همکاران، 2011)[1]. در حال حاضر مطالعات استفاده کننده از منابع تجدید شدنی انرژی به شدت مورد توجه بوده و از بین آن‌ها بیودیزل توجه خاصی را به خود جلب کرده است. بیودیزل جایگزینی برای سوخت‌های نفتی است و می‌تواند از چربی‌های حیوانی یا روغن‌های گیاهی تولید شود؛ که بیشتر این منابع بر پایه‌ی روغن سویا یا پیه گاوی است. گلیسیرین مهم‌ترین محصول تولید بیودیزل است (فریتاس و همکاران، 2012)[2].

.....................

- اهمیت استفاده از مواد جایگزین در تغذیه طیور

گوشت مرغ در سال‌های اخیر به طور وسیعی جهت تغذیه انسان و تأمین پروتئین مورد نیاز به کار رفته است. پرورش مرغ گوشتی به دلیل رشد سریع، سهولت تغذیه، استفاده از فضای بسته، تراکم و ضریب تبدیل پایین نسبت به سایر محصولات پروتئینی و همچنین دارا بودن مواد مورد نیاز بدن انسان از مزایای خاصی برخوردار است؛ ولی به دلیل رعایت نشدن اصول صحیح تغذیه ای و استاندارهای فنی آن در تولید و پرورش مرغ، خسارات قابل توجهی در وهله اول به تولیدکنندگان و سپس به جامعه و اقتصاد ملی وارد شده است (دشتی و یزدانی، 1375).

................

- بیودیزل و محصولات فرعی آن

بیودیزل به سوختهایی اطلاق می شود که منشاء بیولوژیکی دارند و یک عنوان کلی است که به گستره ای از سوختهای اکسیژن دهی شده با پایه استری(که از منابع بیولوژیکی تجدیدپذیر نشات می گیرد) نسبت داده می شود. بیودیزل ممکن است از روغن های آلی و چربیها تولید شود. از دیدگاه علم شیمی، بیودیزل به استرهای منوالکیل با زنجیرهای بلند اسید چرب که از بیولیپیدهای تجدید پذیر مشتق می شوند منسوب می شود. بیودیزل بطور نمونه از طریق واکنش روغن نباتی یا چربی حیوانی با متانول یا اتانول در حضور کاتالیزور برای حصول متیل یا اتیل استر (بیودیزل) و گلیسیرین

......................

- گلیسرین و اهمیت آن

گلیسرین یکی از محصولات فرعی تولید بیودیزل می باشد. گلیسرول یا گلیسیرین (به انگلیسی: Glycerin) الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می‌شود؛ ولی در اتانول و دیگر حلال‌های آلی بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر (مانند HSO4K)، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.

................

- کاربردهای گلیسیرین

صنعت غذا (صنایع غذایی): در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک ماده‌ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند حلال و شیرین کننده خدمات می‌دهد و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پر کننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شده‌اند استفاده می‌شود (مثل کلوچه‌ها) و به عنوان یک عامل ضخیم کننده..................

....................

-سطوح بهینه مصرف گلیسرول در مرغ های گوشتی

بر اساس گزارش بیشتر محققان، سطوح بهینه گلیسرول در جیره طیور گوشتی در محدوده 5 تا 10 درصد قرار دارد (سیمون و همکاران، 1996؛ بارتزکو و کامینسکی، 1999؛ سراته و همکاران، 2006). هنگامیکه در این سطوح به جیره اضافه می شوند، گلیسرول خام اثر مثبت روی خصوصیات عملکردی جوجه های گوشتی نشان داده است و اثر منفی بر روی ضریب تبدیل غذایی دیده نشده است. مقدار 25% گلیسرول در جیره با تغییرات پاتولوژیکی در اندام ها همراه بوده است و اثر منفی بر خصوصیات عملکرد در جوجه های گوشتی داشته است (سیمون و همکاران، 1997).

.................

-مزیت استفاده از منابع روغن در تغذیه طیور

چربیها و روغنها از دیر باز بعنوان یك ماده غذایی ارزشمند در تغذیه انسان ایفای نقش نموده‌اند ، چربی یك منبع مهم تامین انرژی در بدن انسان است و در سلامت و بقای حیات نقش اساسی دارد. چربیها بعنوان یك ماده اصلی در غشای سلولی حضور دارند و ورود و خروج مواد به سلول را تنظیم می كنند ، از آنجایی كه بدن انسان از ساخت برخی اسیدهای چرب ضروری ناتوان است چربیها تامین آنها را به عهده دارند. در اواخر دهه ۱۹۴۰ میلادی، چربیها به.................

..................

منابع

Abd-Elsamee M.O. Abdo Z.M.A. El-Manylawi M.A.F. Salim I.H. (2010).Use of crude glycerin in broiler diets. Egypt Poult Sci 30 (1): 281-295.

Acikgöz Z. Ayhan V. Özkan K. Özge A. Altan A. Özkan S. Abkas Y. 2003: The effects of dietary oil and methionine on performance and egg quality of commercial laying hens during summer season. Arch. Geflűgelkunde 67 5: 204-207 .

[1] Suchy et al.(2011)

[2] Freitas et al.(2012)

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مبانی نظری ارزش برند:دانلود مبانی نظری ارزش برند,مبانی نظری,پیشینه تحقیق,دانلود مبانی نظری,دانلود پیشینه تحقیق

پاورپوینت تصمیم گیری چند معیاره:دانلود پاورپوینت تصمیم گیری چند معیاره ,تصمیم گیری چند معیاره,پاورپوینت تصمیم گیری چند معیاره ,پاورپوینت تصمیم گیری چند معیاره (MCDM),تصمیم گیری,TOPSIS,پاورپوینت تصمیم گیری چند شاخصه,MCDM,پاورپوینت تصمیم گیری,بررسی تصمیم گیری چند معیاره

پاورپوینت ترمیم و تقویت اتصالات در سازه های بتنی:آسیب های وارد بر اتصالات بتنی,پاورپوینت,پاورپوینت ترمیم و تقویت اتصالات در سازه های بتنی,پاورپوینت مهندسی ساختمان,پاورپوینت مهندسی عمران,ترمیم و تقویت اتصالات در سازه های بتنی,دانلود پاورپوینت,دانلود پاورپوینت ترمیم و تقویت اتصالات در سازه های بتنی,روش های مقاوم سازی اتصالات بتنی,پاورپوینت,دانلود پاورپوینت,پاورپوینت مهندسی عمران,پاورپو

پاورپوینت راهکارهای تقویت دال:پاورپوینت عمران و ساختمان,دانلود پاورپوینت عمران و ساختمان,پاورپوینت راهکارهای تقویت دال,دانلود پاورپوینت راهکارهای تقویت دال,پاورپوینت عمران,دانلود پاورپوینت عمران,دانلود پاورپوینت دانشجویی,پاورپیونت دانشجویی,پاورپوینت رشته عمران,دانلود پاورپوینت رشته عمران

صلح و جعاله بدیل هاى مناسب براى عقود بانكى با بهره گیرى از دیدگاه هاى فقهى امام خمینى(ره) و قانون اساسى:صلح,جعاله,بدیل هاى مناسب,عقود بانكى,بهره گیرى,دیدگاه هاى فقهى,امام خمینى,قانون اساسى,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود مقاله,دانلود جزوه,دانلود تحقیق

مبانی نظری حسابداری مدیریت، هزینه یابی بر مبنای فعالیت، کایزن، منحنی کارا، بودجه بندی عملیاتی، مدیریت وجوه نقد، ارزیابی عملکرد، تحلیل انحرافات، بهایا:حسابداری مدیریت، هزینه یابی بر مبنای فعالیت، کایزن، منحنی کارا، بودجه بندی عملیاتی، مدیریت وجوه نقد، ارزیابی عملکرد، تحلیل انحرافات، بهایابی محصول,مبانی نظری حسابداری مدیریت، هزینه یابی بر مبنای فعالیت، کایزن، منحنی کارا، بودجه بندی عملیاتی، مدیریت وجوه نقد، ارزیابی عملکرد، تحلیل انحرافات، بهایابی محصول (فصل دوم تحقیق),مبانی نظری حسابداری مدیریت

تحقیق و مقاله ای در مورد ارائه مشخصات فنی ماشینهای مورد نیاز برای كشت مكانیزه برنج:تحقیق و مقاله ای در مورد ارائه مشخصات فنی ماشینهای مورد نیاز برای كشت مكانیزه برنج,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود مقاله, دانلودجزوه,دانلود تحقیق

مبانی و پیشینه نظری مسئله و حل مسئله:مبانی و پیشینه نظری مسئله و حل مسئله,مبانی نظری مسئله و حل مسئله,پیشینه نظری مسئله و حل مسئله,مسئله و حل مسئله

راههای موفقیت (روانشناسی فردی):راههای موفقیت,موفقیت,روانشناسی فردی,روانشناسی موفقیت,تحقیق روانشناسی فردی,مقاله راههای موفقیت,دانلود تحقیق راههای موفقیت,چه راههایی برای كاهش استرس وجود دارد؟,پروژه,پژوهش,مقاله,جزوه,تحقیق,دانلود پروژه,دانلود پژوهش,دانلود مقاله,دانلود جزوه,دانلود تحقیق

پروژه طرح کارآفرینی تولید چیپس میوه:پروژه کارافرینی تولید چیپس میوه,طرح توجیهی تولید چیپس میوه,کارآفرینی تولید چیپس میوه,دانلود پروژه تولید چیپس میوه,دانلود کارآفرینی تولید چیپس میوه,طرح توجیه فنی تولید چیپس میوه,توجیه اقتصادی تولید چیپس میوه